Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Αντικουνουπικό βραχιόλι

Διώχνει αποτελεσματικά και για μεγάλη διάρκεια τα κουνούπια -Δραστικό για 3-4 εβδομάδες , πιο εύχρηστο από τα σπρέι, τις λοσιόν και τα γαλακτώματα τα οποία
http://www.euexia.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=68&category_id=16&option=com_virtuemart&Itemid=61 
Αντικουνουπικό βραχιόλι  σε θήκη
-Διώχνει αποτελεσματικά και για μεγάλη διάρκεια τα κουνούπια, τα οποία ως γνωστό είναι φορείς ασθενειών.
-Δραστικό για 3-4 εβδομάδες , πιο εύχρηστο από τα σπρέι, τις λοσιόν και τα γαλακτώματα τα οποία χρειάζονται επάλειψη κάθε 4 ώρες.
-Αδιάβροχο για χρήση ακόμη και μέσα στο νερό.
-Δεν ερεθίζει στην επαφή με το δέρμα. Μετά από δοκιμές διαπιστώθηκε αποτελεσματικότητα ακόμη και επί παρουσίας έντονου ιδρώτα.


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ BornWith
Τα εργαστήρια της εταιρείας ΑΒ7 παράγουν εντομοαπωθητικά προϊόντα βασιζόμενα σε μια τεχνολογία ενσωμάτωσης των εντομοαπωθητικών ουσιών μέσα σε πλαστική ύλη. Το εν λόγω πλαστικό είναι ειδικά μελετημένο ώστε να ελευθερώνει  τις εντομοαπωθητικές ουσίες σταδιακά και για μακρό χρονικό διάστημα. Η τεχνική αυτή παρέχει μεγάλη διάρκεια αποτελεσματικής εντομοαπωθητικής δράσης σε αντίθεση με τα ήδη γνωστά προϊόντα (λοσιόν, γαλακτώματα, σπρέι κτλ). Τα εντομοαπωθητικά προϊόντα της εταιρίας ΑΒ7 δεν περιέχουν citronella  βάσει της αντίστοιχης οδηγίας του Υπουργείου Γεωργίας (BIOCIDE).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου