Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Το Σύστημα PLOCHER προστασίας απ'την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία

Εισαγωγή

Τις τελευταίες δεκαετίες υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον σχετικά με την ύπαρξη μορφών ενέργειας διαφορετικών από τις γνωστές, όπως ηλεκτρισμός, μαγνητισμός, ραδιενέργεια, χημική και θερμική ενέργεια.

Την "άλλη" αυτή κοσμική ενέργεια, η οποία είναι γνωστή στους ανθρώπους εδώ και αιώνες και έχει λάβει διάφορα ονόματα, όπως αιθέρας, οργόνη, πράνα, τσί, "χρησιμοποιεί" ο Roland Plocher στην ενεργειακή συσκευή του.

Η ενέργεια αυτή ρέει παντού στο σύμπαν και έχει ένα πολύ μικρό μήκος κύματος με συνέπεια να μην μπορεί να μετρηθεί με τα όργανα που έχει στη διάθεση της η σύγχρονη επιστήμη.

Τα αποτελέσματα όμως της πρακτικής εφαρμογής της μπορούν να μετρηθούν και να αναπαραχθούν με τις μεθόδους της κλασσικής επιστήμης

Ενέργεια και Μετάδοση Πληροφορίας

Τα "φωτοαντίγραφα", που διαθέτουν τα χαρακτηριστικά των αντιγραμμένων ουσιών, είναι τα τελικά προϊόντα, τα λεγόμενα "υλικά-φορείς", που πωλούνται από την Εταιρία μας

Τα υλικά αυτά, όταν υποστούν επεξεργασία από την συσκευή Plocher, αποκτούν νέες ιδιότητες:

    * Τα προϊόντα λειτουργούν σαν συσσωρευτές και πομποί της συγκεντρωμένης ενέργειας.
    * Τα προϊόντα εκπέμπουν τα αντιγραμμένα χαρακτηριστικά με μορφή ταλάντωσης στο περιβάλλον. Τη διαδικασία αυτή ονομάζουμε "μετάδοση πληροφορίας".

·Τα αρχικά τους χαρακτηριστικά (πριν την επεξεργασία) διατηρούνται, όμως η παλμική τους εκπομπή ενισχύεται με τη βοήθεια της ενέργειας.

Η φιλοσοφία του συστήματος Plocher? 

Μετά από 12 χρόνια εντατικής έρευνας και αμέτρητων δοκιμών, ο Roland Plocher ανακοίνωσε στο ευρύ κοινό το σύστημα του τον Ιανουάριο 1993. Η πρώτη ταινία που γυρίστηκε από το γερμανικό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι ZDF με τον τίτλο «Όταν έρχεται ο άνθρωπος του νερού» ("When the Water Man Comes") έκανε μέσα σε ένα βράδυ τον Roland Plocher διάσημο στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία.

Οι βασικές αρχές της επαναστατικής μεθόδου του Roland Plocher είναι :

    * Δουλεύουμε μαζί και όχι ενάντια στη Φύση
    * Βοηθάμε τη φύση  να αποκτήσει ξανά τη φυσική της δύναμη
    * Αντιμετωπίζουμε τις αιτίες και όχι τα συμπτώματα
    * Η καταπολέμηση των συμπτωμάτων δημιουργεί νέα συμπτώματα. Μόνο η αντιμετώπίση των αιτιών, τα εξαφανίζει.
    * Κερδίζουμε όλοι !
    * Η Οικολογία δεν πρέπει να είναι μόνο προς όφελος της Φύσης. Πρέπει να είναι επικερδής  και για τον άνθρωπο. Διαφορετικά μόνο λίγοι θα επιλέξουν να ασχοληθούν

Το Ενεργειακό Σύστημα Plocher

Το Ενεργειακό Σύστημα Plocher σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε με σκοπό την αποκατάσταση της ποιότητας του νερού του αέρα και της γης.

Η βασική αρχή της φιλοσοφίας της Εταιρίας είναι «Να αντιμετωπίζουμε τις αιτίες και όχι τα συμπτώματα». Η εταιρία εφαρμόζει το Σύστημα της σε πόσιμα, επιφανειακά και υπόγεια ύδατα, σε διαχείριση αποβλήτων και στη γεωργία γενικά.
 Η σημαντική βελτίωση της ποιότητας σε συνδυασμό με ταυτόχρονη αύξηση της κερδοφορίας είναι τα αποτελέσματα που πετυχαίνει το Ενεργειακό Σύστημα Plocher.

http://www.ecofuture.gr/flash/systemgr.swf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου