Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ροδόνερο Φυσικό Αρωματικό Παρασκεύασμα


Το ροδόνερο είναι ένα από τα πρώτα καλλυντικά που χρησιμοποίησαν οι γυναίκες. Ίσως σήμερα με τις πολλές και διάφορες λοσιόν που κυκλοφορούν να μην δίνετε την απαιτούμενη σημασία σ’ αυτό το εντελώς φυσικό προϊόν. Μην κάνετε όμως αυτό το μεγάλο λάθος! Για τα ξηρά και κανονικά δέρματα, το ροδόνερο είναι ένα τέλειο καλλυντικό. Ιδίως για τις επιδερμίδες εκείνες που έχουν σπασμένα τριχοειδή αγγεία και επομένως δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν πολύ δυνατά προϊόντα.

Αντιρρυτιδικό: Το ροδόνερο είναι ένα καταπληκτικό αντιρρυτιδικό. Προλαμβάνει τη δημιουργία των ρυτίδων και απαλύνει τις ήδη υπάρχουσες. Γι’ αυτό σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιείτε καθημερινώς λίγο ροδόνερο σ’ ένα κομμάτι βαμβάκι για το πρόσωπό σας, επιμένοντας κυρίως στις περιοχές όπου η επιδερμίδα είναι πιο ευαίσθητη.
Ενισχυτικό: Το ροδόνερο έχει κι άλλη μία καταπληκτική ιδιότητα, τονώνει τους μύες του λαιμού και του προσώπου προλαμβάνοντας την χαλάρωση που γίνεται μάρτυρας της ηλικίας μας.
Ξεκουραστικό: Το ροδόνερο είναι πολύ καλό επίσης και για την περιοχή γύρω από τα μάτια. Δύο κομμάτια βαμβάκι καλά ποτισμένα με ροδόνερο, τοποθετημένα πάνω στα μάτια για μερικά λεπτά, είναι ότι χρειάζεται για μια πραγματική ξεκούραση στο σημείο αυτό.
Τονωτικό: To ροδόνερο τονώνει τους ιστούς του δέρματος. Αρκεί να μουσκέψετε ένα κομμάτι βαμβάκι με λίγο ροδόνερο και να κάνετε ένα ελαφρό μασάζ στις
γάμπες και στα μπράτσα σας. Χρησιμεύει επίσης για να απαλύνετε την επιδερμίδα σας.
Δροσιστικό: Όταν το πρόσωπό σας είναι ιδρωμένο και «καίει», ή ύστερα από μια παρατεταμένη ηλιοθεραπεία, πλύνετε το με λίγο ροδόνερο. Θα ανακουφισθείτε αμέσως.
Ηρεμιστικό: Το ροδόνερο σας ανακουφίζει όταν είσαστε κουρασμένες ή έχετε πονοκέφαλο. Αρκεί να βρέξετε τα δάκτυλά σας με λίγο ροδόνερο και να τα ακουμπήσετε στο μέτωπο και στους κροτάφους.
Επίσης το φυσικό ροδόνερο περιλαμβάνεται σε πολλές παραδοσιακές συνταγές ζαχαροπλαστικής όπως: κέικ, λουκούμια, ανατολίτικα ταψιού, παγωτά, βανίλιες, κουλουράκια και άλλα πολλά, για το λεπτό φίνο άρωμά του.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ
Κυκλοφορούν συνθετικά ροδόνερα, που όχι μόνο δεν προσφέρουν τίποτα στο δέρμα αλλά είναι και ακατάλληλα προς βρώση. Βεβαιωθείτε για την ένδειξη ΄΄ Φυσικό Αρωματικό Παρασκεύασμα΄΄ επί της συσκευασίας.
 Το ΆΛΙΚΟΝ Ροδόνερο κυκλοφορεί σε φιάλη των 200 κ.ε. και είναι φυσικό αρωματικό παρασκεύασμα με όλες τις προαναφερόμενες ευεργετικές και αρωματικές ιδιότητες.

http://www.euexia.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=278&category_id=20&option=com_virtuemart&Itemid=61

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου