Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Διατροφή & συμπληρώματα διατροφής ( simpliromata diatrofis )

Ammino Camu Προφυλάσει από ασθένειες
€35.00 Προφυλάσει από ασθένειες Ενισχύει το ανοσοποιητικό Τονώνει την LIBIDO Περιέχει 30-60 φορές περισσότερη vit-C από ένα πορτοκάλι , θεωρείται το μοναδικό από τα γνωστά είδη που περιέχει τόσες μονάδες βιταμίνης C όπως επίσης και τα αναγκαία για τον οργα
COLOSTRUM PLUS πύαρ ή πρωτόγαλα
€52.00 Colostrum, πύαρ, ή πρωτόγαλα. 120κάψουλες των 540mg. Το μόνο εμπλουτισμένο με λακτοφερίνη! Πλούσιο σε ανοσοσφαιρίνες και αυξητικούς παράγοντες.
Spiroulina Platensis 120 ταμπλέτες
€19.50 Spiroulina Platensis ταμπλέτες 120 δισκία των 500mg καθαρή Ελληνική σπιρουλίνα χωρίς έκδοχα
ZETA ARTRO-CUR Γιά την ελαστικότητα των οστών -των χόνδρων
€33.30 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΣΤΕΟΑΡΘΡΙΤΙΔΑΣ ΤΩΝ ΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ. ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ. ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΝΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ.
ZETA OSTEO-CUR Γιά την Αρθρίτιδα-Ρευματισμούς-Μυικούς πόνους
€21.80 ZETA OSTEO-CUR Υγιείς Αρθρώσεις, Τένοντες και Μύες Για Πρόληψη και Θεραπεία της Αρθρίτιδας, Οστεοαρθρίτιδας, Μυαλγιών, Τενοντίτιδας, Αυχενικών Μυϊκών Πόνων και των Πόνων στους
ZETA PROST Γιά τα Προβλήματα του Προστάτη
€31.10 Αποσυμφόρηση και περιορισμός του μεγέθους του προστάτη. Βοηθητικό συμπλήρωμα για την θεραπεία της υπερτροφίας του προστάτη και της προστατίτιδας.
ZETA STABILINUM Γιά το Στρές και το Άγχος
€27.50 Βελτιωτικό του Ανοσοποιητικού και της Διάθεσης. Το μόνο τονωτικό νε εκχύλισμα ζίζυφου, λακτοφερίνης και πεπτίδια κολλαγόνου ψαριού!
Κολλαγόνο Υγρό Πόσιμο Υδρολυμένο 500 ml
€49.50 Συντηρεί τις αρθρώσεις, τονώνει το μυοσκελετικό! Για τόνωση της επιδερμίδας, δυνατά νύχια, πλούσια μαλλιά.Για όσους ασκούνται συστηματικά.Για όσους κάνουν δίαιτα,τονώνει τον μεταβολισμό και καταπολεμά την κυτταρίτιδα.Για λάμψη και ευεξία!
Λάδι Αμαζονίου με Ω3-Ω6-Ω9 Μειώνει τη Χοληστερίνη-Αντιοξειδοτικ
€32.00 Μειώνει την Χοληστερίνη Ισχυρό Αντιοξειδωτικό Για γερή καρδιά και σωστή κυκλοφορία.Χωρίς τον κίνδυνο των θρομβώσεων και της αυξημένης πίεσης.Επιτεθείτε στα τριγλυκερίδια.Εξασφαλίζει λαμπερή επιδερμίδα και γερά κόκαλα.Ισχυροποιεί το ανοσοποιητικό
SpiroulinaPlatensis σκόνη, 20φακελάκια των 3 γρ.
€19.50 •Spiroulina Platensis σκόνη 20 φακελάκια των 3 γρ. καθαρή σπιρουλίνα Διατίθεται και σπιρουλίνα χωρίς ιώδιο για όσους πάσχουν από υπερθυρεοειδισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου