Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Σαλιγκάρι, το ελιξίριο της νεότητας!


Τώρα μπορείτε να αποχαιρετήσετε όλα τα χημικά προιόντα να καλωσορίσετε την κρέμα από σαλιγκάρι.

Τα σαλιγκάρια περιπλανώνται στον πλανήτη μας για περισσότερο από εξακόσια εκατομμύρια χρόνια. Κατά τη διάρκεια της αρχαίας Ελληνικής περιόδου, άνθρωποι όπως ο Ιπποκράτης χρησιμοποιούσαν το σαλιγκάρι για ιατρικούς σκοπούς. Ανάμεσα σε άλλα θεράπευσαν κοκκύτη και έλκος στομάχου. Το σαλιγκάρι ήταν ακόμη και το σύμβολο των τότε φαρμακείων.


Το 1980 οικογένεια από τη Χιλή έκανε αναπαραγωγή σαλιγκαριών και τα εξήγαγε στην Γαλλική αγορά. Οι χειριστές εκεί πρόσεξαν πόσο γρήγορα επουλώνονταν μικρές εκδορές και γδαρσίματα χωρίς να μολύνονται, ως επίσης πόσο απαλά ήταν τα χέρια τους.

Σοβαρότερη επιστημονική μελέτη του εκκρίματος του Χιλιανού σαλιγκαριού “Helix Aspersa Muller” επιβεβαίωσε ότι το σαλιγκάρι περιείχε ένα ασυνήθιστο συνδυασμό φυσικών ουσιών οι οποίες αποδείχτηκαν να έχουν ευεργετικές θεραπευτικές ιδιότητες στο ανθρώπινο δέρμα.

Χρειάστηκαν δεκαπέντε χρόνια για να αξιοποιηθεί το έκκριμα του σαλιγκαριού σε καλλυντική διορθωτική κρέμα

Σήμερα χιλιάδες σαλιγκάρια μεγαλώνουν, φροντίζονται και συντηρούνται προσεκτικά σε συνθήκες παρόμοιες με το φυσικό τους περιβάλλον και κανένα σαλιγκάρι δεν βλάπτεται από τη συλλογή του εκκρίματος.

Είναι φυσική κρέμα ημέρας και νύκτας, για άντρες και γυναίκες, για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος. Είναι καλλυντική, οργανική, χωρίς άρωμα, υποαλλεργική, χωρίς παρενέργειες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εγκύους και παιδιά. Είναι εμπλουτισμένη με πρωτεΐνες και με συστατικά φιλικά προς το δέρμα. Δεν λαδώνει και μπορεί να απορροφηθεί γρήγορα, δεν περιέχει χρώμα και δεν αφήνει κηλίδες στα ρούχα ή σημάδια στο δέρμα αν αυτά εκτεθούν στον ήλιο.

• Βοηθά στη μείωση των ρυτίδων γήρανσης ως επίσης και των λεπτών γραμμών του προσώπου που δημιουργούνται από το γέλιο ή το κλάμα
• Ελέγχει την ακμή, απαλύνει τα σημάδια που προκαλούνται από την ακμή, καθαρίζει τους πόρους και αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας
• Προκαλεί τη δημιουργία νέου κολλαγόνου
• Επουλώνει και αναπλάθει καταστρεμμένους δερματικούς ιστούς από τον ήλιο, τα εγκαύματα, πληγές και ουλές και δρα ενάντια στις πανάδες και φακίδες κάνοντας απολέπιση στο δέρμα
• Επουλώνει δερματικές ζημιές από Rosacea (ροδόχρους ακμή)
• Εξαλείφει σημάδια από ξυραφάκι και προλαμβάνει τους ερεθισμούς και τις γυρισμένες τρίχες
• Θρέφει το δέρμα με φυσικές πρωτεΐνες, βιταμίνες και ελαστίνη
• Ξαναζωντανεύει το χρώμα του δέρματος, αναζωογονεί και αφήνει την επιδερμίδα μεταξένια απαλή, υγιή και ανακουφισμένη
• Εξαλείφει τις ραγάδες


Για λεπτομέρειες & Αγορά κάντε κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου