Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ορυκτό αλάτι Ιμαλαίων σε Πουγκί

Εξισορροπεί το ph του δέρματος προσφέροντας ενυδάτωση και σύσφιξη -Απομάκρυνση των τοξινών -Καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών
Αλάτι στοιχείο σημαντικό για κάθε ζωντανό οργανισμό δεν ζούμε χωρίς αυτό !
Ποιο αλάτι όμως;
Ορυκτό αλάτι – «λευκός χρυσός»
Καθαρό ορυκτό αλάτι Ιμαλαϊων ανυπολόγιστης αξίας κρύσταλλοι 250.000.000 ετών-αρχέγονο DNA.
Εσείς γνωρίζετε τις διαφορές ανάμεσα στο κοινό επιτραπέζιο ραφιναρισμένο μαγειρικό αλάτι και στο φυσικό κρυσταλλικό ορυκτό αλάτι των Ιμαλαϊων;
Αντικαταστήστε τα χημικά πρόσθετα που περιέχει το κοινό αλάτι με τα 84 απαραίτητα για τον οργανισμό στοιχεία που βρίσκονται στο ορυκτό κρυσταλλικό αλάτι των Ιμαλαίων.
Ιδιότητες: Αλκαλοποιεί το ph του οργανισμού με τα εξής αποτελέσματα :
Απομάκρυνση των τοξινών
Ομαλοποίηση της χώνευσης
Καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών
Υποστήριξη των φυσιολογικών επιπέδων σακχάρου στο αίμα
Ρύθμιση της πίεσης
Ανοσοδιεγείρει τον οργανισμό, μειώνοντας τις φλεγμονές
Υποστηρίζει την ευζωία
Διαλυμένο σε νερό:
Ανακουφίζει από τις δερματικές παθήσεις
Εξισορροπεί το ph του δέρματος προσφέροντας ενυδάτωση και σύσφιξη
Καταπολεμά τις φλεγμονές της στοματικής κοιλότητας
Δρα αναλγητικά σε περιπτώσεις μυϊκών πόνων και καταπονημένων αρθρώσεων

Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων

Το Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων είναι περισσότερο από απλώς νάτριο και χλώριο. Το Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων μπορεί στην ουσία να θεωρηθεί ως ολιστικό, θρεπτικό, αμετάβλητο, φυσικό αλάτι που κρυσταλλοποιείται μέσα στην γη στην διάρκεια εκατομμυρίων ετών.

Είναι αγνό, φυσικό κρυσταλλικό αλάτι που έχει υποστεί τεράστια δύναμη πίεσης σε διάρκεια εκτατομμυρίων ετών. Αυτή η τεράστια πίεση έχει δημιουργήσει το κρυσταλλικό αλάτι, μία ανώτερη μορφή κρυσταλλικής δομής, η οποία έχει δεσμεύσει στοιχεία σε μικρά σωματίδια τα οποία εύκολα μεταβολίζονται στον οργανισμό.

Αγνό και καθαρό το κρυσταλλικό αλάτι, βασικό στοιχείο της γής, άφθονο σε ολόκληρο τον πλανήτη, κατά την αρχαιότητα όπως και στην σύγχρονη εποχή οι άνθρωποι έχουν μάθει να το χρησιμοποιούν ολιστικά με πολλούς τρόπους. Μία από τις ευρείες χρήσεις του είναι η «Βασική»

«Βασική»

διάλυμμα αυτό νερού και αλατιού – αλλιώς γνωστό ώς «Βασική» μέθοδος – περιέχει απαραίτητα στοιχεία παρόμοια με εκείνα που βρίσκονται στους ωκεανούς, εκεί όπου γεννήθηκε η ζωή. Τα στοιχεία αυτά μπορούν να χησιμοποιηθούν με πολλούς και διαφορετικούς ευεργετικούς τρόπους. Χρησιμοοιώντας κρυσταλλικό χονδρό αλάτι Ιμαλαΐων, η «Βασική» συνταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους.

Οι ιδιότητες του χονδρού κρυσταλλκού αλατιού είναι αυτές που το καθιστούν εξαιρετικά ευρείας χρήσεως. Υπάρχουν πολλοί τρόποι και συνταγές για την παρασκευή της «Βασικής» και ορισμένες από τις χρήσεις της είναι:

• Αναζωογονητικό ρόφημα - κάθε ημέρα
• Καθαριστικό ποδόλουτρο – κάθε εβδομάδα
• Καθαριστικό προσώπου - κάθε ημέρα
• Εισπνοές (ζεστό)
• Ρινικός καθαρισμός - κάθε ημέρα
• Κολπικό ντούς
• Καθαρισμός δοντιών και ούλων – κάθε ημέρα

Τα προϊόντα από Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων έρχονται στα χέρια σας γιά μεθόδους και για χρήσεις που οι άνθρωποι έχουν ανακαλύψει αιώνες πρίν.

Χρήσεις

• Εξάγεται και πλένεται με τα χέρια, δεν χρησιμοποιούνται μηχανήματα – στεγνώνει στον ήλιο – 100% Αγνό Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων.
• Δεν περιέχει καμμία πρόσθετη ουσία οιουδήποτε είδους.
• Η υψηλότερη περιεκτικότητα παγκοσμίως σε στοιχεία – περιέχει 84 μέταλλα.
• Χρήση σε αναζωογονητικά λουτρά, για την φροντίδα του δέρματος, ως ρόφημα και στο μαγείρεμα.
• Το Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων είναι ένας συσσωρευτής ηλιακής ενέργειας και ιονισμένων μετάλλων έτοιμων να απελευθερωθούν με την προσθήκη νερού.

Για μαγείρεμα και επιτραπέζιο:
• Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων – Λεπτό 200γρ – Σέϊκερ
• Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων – Λεπτό 250γρ - πακέτο ανταλλακτικό για ξαναγέμισμα του Σέϊκερ
• Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων – Χονδρό 250 γρ – πακέτο ανταλλακτικό για μύλους κοπής

Αλάτι σε φυσικά κυβάκια
Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων σε κυβάκια 250 γρ. Το αλάτι σε κυβάκια είναι μία πολύ ευκολόχρηση μορφή με την οποία μπορείτε να παρασκευάσετε την δική σας «Βασική» συνταγή.

Για το Μπάνιο και το Δέρμα:
Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων για το μπάνιο 1.600 γρ.
Χαρίζει έναν δυνατό καθαρισμό και αναζωογόνηση στο σώμα και την ψυχή. Χρησιμοποιήστε το σε ζεστό μπάνιο για να απομακρύνετε την καθημερινή κόπωση και πόνουςαπό τους μύς και τις αρθρώσεις

 
Συσκευασία 1000 gr

http://euexia.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=153&category_id=8&option=com_virtuemart&Itemid=61 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου