Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Αρμονιστής PLOCHER προστασίας απ'την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία


Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία


Το Πρόβλημα :
Συσκευές που χρησιμοποιούμε συνεχώς στην καθημερινή μας ζωή,
όπως κινητά, ασύρματα, υπολογιστές, τηλεοράσεις, αυτοκίνητα, ηλεκτρικές συσκευές κλπ.,
δημιουργούν ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία, που έχουν αρνητική επίδραση πάνω σε ανθρώπους, ζώα και φυτά.
Γεωπαθητική Ακτινοβολία
Ο πλανήτης μας διαθέτει ένα ενεργειακό πεδίο από το οποίο  ο οργανισμός αντλεί την ενέργεια του. Υπάρχουν όμως κάποια σημεία, όπου η φυσική αυτή ενέργεια διαταράσσεται, όπως πάνω από φλέβες νερού, σε κόμβους του πλέγματος Hartmann κλπ., προκαλώντας αντίστοιχα ενεργειακή διαταραχή σε ανθρώπους, ζώα και φυτά. Τα σημεία αυτά ονομάζονται γεωπαθητικοί κόμβοι και η αρνητική ενέργεια την οποία προκαλούν ονομάζεται γεωπαθητική ακτινοβολία. Οι βλαβερές συνέπειες των γεωπαθητικών κόμβων θεωρούνται ύποπτες για την ανάπτυξη ισχυρών ασθενειών (καρκίνων, λευκαιμιών κλπ).

Η λύση για προστασία από την Ηλεκτρομαγνητική και Γεωπαθητική Ακτινοβολία:
Επειδή δεν μπορούμε να εξαφανίσουμε την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και γεωπαθητική ακτινοβολία, η μόνη λύση είναι να εξουδετερώσουμε και να εναρμονίσουμε τις αρνητικές τους επιδράσεις.
Σύντομη περιγραφή : Εξουδετέρωση γεωπαθητικών ζωνών και ηλεκτρομαγνητικών πεδίων εξωτερικών πηγών, στο σπίτι, στο γραφείο και σε χώρους δουλειάς.
Το Πρόβλημα : Ο πλανήτης μας διαθέτει ένα ενεργειακό πεδίο από το οποίο ο οργανισμός αντλεί την ενέργεια του. Υπάρχουν όμως κάποια σημεία, όπου η φυσική αυτή ενέργεια διαταράσσεται, όπως πάνω από φλέβες νερού, σε κόμβους του πλέγματος Hartmann κλπ., προκαλώντας αντίστοιχα ενεργειακή διαταραχή σε ανθρώπους, ζώα και φυτά. Τα σημεία αυτά ονομάζονται γεωπαθητικοί κόμβοι και η αρνητική ενέργεια την οποία προκαλούν ονομάζεται γεωπαθητική ακτινοβολία. Οι βλαβερές συνέπειες των γεωπαθητικών κόμβων θεωρούνται ύποπτες για την ανάπτυξη ισχυρών ασθενειών (καρκίνων, λευκαιμιών κλπ). Επίσης και τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που προκαλούνται από ηλεκτρικά καλώδια, πυλώνες, μετασχηματιστές, κεραίες κλπ., θεωρείται βέβαιο ότι έχουν αρνητικές βιολογικές επιδράσεις.
Επίδραση : Εξουδετέρωση γεωπαθητικών ζωνών και εξωτερικών ηλεκτρομαγνητικών επιβαρύνσεων στο σπίτι, το γραφείο και σε χώρους δουλειάς. Μετά από 15 χρόνια έρευνας ο Roland Plocher δημιούργησε τον αρμονιστή, ο οποίος προκαλεί ένα ισορροπημένο, χαλαρό και αρμονικό επίπεδο ενέργειας σε ανθρώπους και ζώα. Ο πηλός, εφοδιασμένος με τις κατάλληλες πληροφορίες, εξισορροπεί και εναρμονίζει γεωπαθητικές ζώνες, μετατρέποντας τις βλαβερές τους συνέπειες σε θετική ενέργεια. Βελτιώνει το ενεργειακό περιβάλλον στο σπίτι και το γραφείο και μετατρέπει την αρνητική αριστερόστροφη ακτινοβολία σε θετική δεξιόστροφη. Επίσης εναρμονίζει την ηλεκτρομαγνητική επιβάρυνση που προκαλείται από εξωτερικές πηγές, όπως εξωτερικά καλώδια ΔΕΗ, πυλώνες, κεραίες κινητής τηλεφωνίας κλπ. Η επίδραση του αποδεικνύεται με κινησιολογία και άλλες μεθόδους της φυσικής ιατρικής.
Εφαρμογή : Ο αρμονιστής Plocher (διάμετρος 21 cm) λειτουργεί σε διάμετρο έως 29 μέτρα από το σημείο εγκατάστασης του. Τοποθετείται κεντρικά στο χώρο, πάνω σε ξύλο, στο δάπεδο, μέσα σε μια ντουλάπα ή πάνω σε μια βιβλιοθήκη, σε ένα σημείο που να βρίσκεται κάτω από το ύψος στο οποίο κοιμόμαστε, όχι όμως απευθείας κάτω από το κρεβάτι! Σε ισχυρά επιβαρημένα από γεωπαθητικό στρε άτομα συνιστάται μια βαθμιαία προσέγγιση, διαφορετικά μπορεί να εμφανιστούν «στερητικά συμπτώματα». Η φάση προσαρμογής μπορεί να διαρκέσει έως 3 εβδομάδες. Είναι πολύ σημαντικό στην αρχή να πίνουμε 2 έως 3 λίτρα νερού (αναζωογονημένου με τον καταλύτη νερού Plocherkat). Με την αποβολή των επιβαρύνσεων από την ηλεκτρομαγνητική μόλυνση και τη γεωπαθητική ακτινοβολία ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί, βοηθούμενος και από τη λήψη του αναζωογονημένου πόσιμου νερού, να θέσει σε λειτουργία και να ενεργοποιήσει καλύτερα τις φυσικές και σωματικές λειτουργίες του.

http://euexia.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=266&category_id=3&option=com_virtuemart&Itemid=61 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου