Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011

Plukennetia Μειώνει την Χοληστερίνη Ισχυρό Αντιοξειδωτικό Για γερή καρδιά και σωστή κυκλοφορία

Plukennetia volubilis, γνωστή ως Sacha Inchi.
Και σαν Super-τροφή!

Μειώνει την Χοληστερίνη
Ισχυρό Αντιοξειδωτικό
Για γερή καρδιά και σωστή κυκλοφορία.
Χωρίς τον κίνδυνο των θρομβώσεων και της αυξημένης πίεσης.
Επιτεθείτε στα τριγλυκερίδια .
Εξασφαλίζει λαμπερή επιδερμίδα και γερά κόκαλα.

Αυξάνει την προστασία από τις φλεγμονές.


Το λάδι της Plukennetia, τον Ιούνιο του 2007 δέχθηκε παγκόσμια αναγνώριση
κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στον διαγωνισμό Specialty Foods Commodities competition,
για τη γεύση και τα οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό.
Εκτός από τα Ω λιπαρά οξέα, το λάδι της είναι πλούσιο σε πρωτεϊνες, βιταμίνη Ακαι Ε.
Τα Ω3 και Ω6 είναι πολυακόρεστα λιπαρά οξέα που ο ανθρώπινος οργανισμός δεν συνθέτει.
Στηρίζει την λήψη τους σε μια ολοκληρωμένη δίαιτα με θετικές επιδράσεις τόσο
σε υγιείς όσο και σε ασθενείς οργανισμούς.

Οφέλη από την λήψη λιπαρών οξέων:

Αποτρέπει την δημιουργία θρομβώσεων
Αγγειοδιαστολή και αραίωση του αίματος με αποτέλεσμα την καλύτερη οξυγόνωση και αιμάτωση σώματος και εγκεφάλου.
Εξισορρόπηση των νευροδιαβιβαστών (σεροτονίνη – ντοπαμίνη) για συναισθηματική ισορροπία.
Αντίδοτο στις καρδιοπάθειες.
Μείωση των επιπέδων των τριγλυκεριδίων.
Αύξηση των επιπέδων της καλής χοληστερίνης.
Προστασία των αρθρώσεων.
Προστασία από δερματοπάθειες.
Καλύτερη συγκέντρωση και σκέψη.
Αντιφλεγμονώδης δράση.


Ελλείψεις των Ω3, Ω6  μπορεί να οδηγήσει σε:
Οφθαλμολογικές παθήσεις.
Μειωμένη ανάπτυξη στα παιδιά.
Στείρωση.
Σε σπάνιες περιπτώσεις προκαλεί νεφρικές και ηπατικές παθήσεις.


Λάδι της Plukennetia volubilis
Περιεχόμενο φιάλης: 200ml
Καθαρή περιεκτικότητα plukenetia : 99.8%
Χρήση : 1 –2 κ.γ την ημέρα ή ωμό σε σαλάτα


Μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής για χορτοφάγους.
Το λάδι της πλούσιο σε Ω3, Ω6, Ω9 λιπαρά οξέα, έχει ήπια γεύση, δεν πικρίζει και
αφήνει μια επίγευση φιστικιού.

Οι νέες έρευνες όλο και περισσότερο δίνουν έμφαση στην ευεργετική δράση των Ωμέγα λιπαρών οξέων
που προστατεύουν τόσο από την πιθανότητα καρδιακής προσβολής, όσο και από την
εμφάνιση στεφανιαίας νόσου.

Το φαινόμενο της υπεραλίευσης και η μόλυνση των θαλασσών από βαρέα μέταλλα
οδήγησε στην εύρεση νέων πηγών Ω λιπαρών οξέων που έχει αναδείξει αξιόλογες φυτικές πηγές.

Πηγές  πολυακόρεστων λιπαρών:
Tα φυτικά λάδια όπως το καλαμποκέλαιο, σογιέλαιο, σουσαμέλαιο, ηλιέλαιο.
Ανάλατοι ξηροί καρποί (καρύδια , ηλιόσποροι κλπ)
Λιπαρά ψάρια (σκουμπρί, ρέγγα, σολομός, σαρδέλα, τόνος)
Πράσινα φυλλώδη λαχανικά (ρόκα, άγρια χόρτα του βουνού)
Όστρακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου